HVER DAG ENDNU BEDRE

UDDANNELSEN

Vores brand er afhængig af dygtige medarbejdere, derfor er vores vigtigste mission i ALDI at udvikle vores medarbejdere gennem den bedst mulige uddannelse.

 

Traineeuddannelsen baner vejen for en karriere i højeste gear, hvor du kan blive butikschef på kun ét år. Der er tale om en vekseluddannelse, hvor du opnår læring både gennem skoleophold og praktisk træning i din butik. Uddannelsen har stor fokus på både faglig og personlig udvikling, og sikrer, at du som vores kommende butikschef bliver bedst muligt rustet til de opgaver og det ansvar, som jobbet kræver.

 

Uddannelsen består af en række moduler med praktisk og teoretisk indhold, som skal sikre en gradvis udvikling:

NIVEAU 1

OPERATIONELLE FÆRDIGHEDER

I de første moduler opnår du de grundlæggende
operationelle færdigheder, som en butikschef skal besidde.
Du vil opnå et bredt kendskab til butikkens rutiner og
procedurer i forbindelse med den daglige drift.

NIVEAU 2

KONCEPTSTYRING & SALG

Modulerne i niveau 2 sætter fokus på konceptstyring og salg.
Her tilegner du dig kompetencer og færdigheder,
så du kan drive og optimere din butik, og derved skabe vækst.

NIVEAU 3

LEDELSE

I det sidste niveau uddannes du i ledelse.
Du vil tillære dig forskellige ledelsesredskaber,
der er nødvendige for at takle rollen som butikschef.

Som en del af traineeuddannelsen bliver du i tillæg til de interne moduler tilmeldt en række eksterne kurser, der vil styrke dine færdigheder og kompetencer inden for konceptstyring, salg og ledelse. Det betyder, at du kan se frem til skoleophold, hvor der bliver stillet store krav til dig. Men samtidig lover vi dig, at de både bliver lærerige og sjove.

 

 

 

 

Din hverdag

Under uddannelsen bliver du tilknyttet en butik, hvor din ugentlige arbejdstid ligger på 37 timer. Du kan se frem til en udfordrende og sjov hverdag, og dagene vil aldrig være ens. Der vil  blive stillet høje krav til dig hver dag, så derfor er det nødvendigt, at du bliver motiveret af en stejl læringskurve. Men samtidig vil din uddannelsesansvarlige støtte og vejlede dig hele vejen igennem uddannelsen.

 

I løbet af uddannelsen vil du få skabt dig et netværk i organisationen, hvorigennem du bl.a. vil opleve et stort fællesskab og få mulighed for faglig sparring. ALDI sørger for at skabe rammerne, der gør det muligt for dig at mødes med dit netværk, når du har gennemført uddannelsen.

 

 

Vil du have ansvaret for at gøre hver dag endnu bedre for kunder og medarbejdere?

Du kan kort efter uddannelsen komme til at stå som butikschef i detailhandlens elite. ALDI er i rivende udvikling og så ikke nok med din dagligdag som butikschef bliver i højt tempo, så vil resten af dine kollegaer i ALDI også løbe stærkt for at skabe den bedste mulige arbejdsplads og detailkæde i Danmark.

 

Vi forventer, at du brænder for salgs- og servicefaget, og har ambitioner om altid at skabe de bedste resultater. Da du skal være vores kommende leder, skal du kunne bevare et køligt overblik og arbejde løsningsorienteret. Samtidig er det vigtigt, at du har kommunikative evner, da du som butikschef skal kunne skabe motivation og engagement omkring dig.

 

Derudover skal du være indstillet på et koncentreret læringsforløb, hvor du både fagligt og personligt vil blive udfordret.

ER DU INTERESSERET?

ØNSKER DU AT FÅ ET JOB MED LEDELSESANSVAR I EN BRANCHE, DER ER UNDER KONSTANT UDVIKLING? SÅ KAN DET VÆRE, AT DET ER DIG, DER BLIVER VORES KOMMENDE BUTIKSCHEF I DETAILHANDLENS ELITE.