Leder i

én af verdens

største

Ansøg her

HVER DAG ENDNU BEDRE

Karrieremulighederne i ALDI

Klik på de forskellige trin i menuen til venstre, og undersøg dine karrieremuligheder i ALDI!

 

Du kan også læse mere om dine muligheder for at starte som elev i ALDI på www.aldi-elev.dk eller senere hen blive distriktschef i ALDI på www.aldi-leder.dk

 

stige_full1

 

Find vores ledige stillinger her.

Elev

Som butikselev lærer du købmands-håndværket helt fra bunden. Din hverdag er fyldt med udfordringer og masser af kundekontakt.

 

Læs mere på www.aldi-elev.dk

 

stige_full1

Salgsassistent

I samarbejde med dine kollegaer står du for den daglige drift af butikken, der er præget af salg og service.

 

stige_full1

1. assistent

Som 1. assistent får du ansvaret for butikken i butikschefens og souschefens fravær. Du skal blandt andet stå for varebestilling og varemodtagelse.

 

stige_full1

Souschef

Souschefen er butikschefens stedfortræder i dennes fravær. Du er butikschefens højre hånd.

 

stige_full1

Butikschef-trainee

Butikschef-trainee uddannesen baner vejen for en ledelseskarriere i højeste gear. Du bliver udrustet til at varetage rollen som butikschef

 

stige_full1

Butikschef

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af butikken. I denne stilling er der meget fokus på personale- og salgsledelse.

 

stige_full1

Distriktschef

Som distriktschef får du 4-8 butikker i din portefølje. Du har bl.a. ansvaret for udviklingen af medarbejderne, salgsoptimering og implementering af ALDIs koncepter i de butikker, der hører under dit distrikt.

 

Læs mere på www.aldi-leder.dk

 

stige_full1

Hovedkontoret og den øverste ledelse

Hvis du har lyst og kompetencer til at gøre yderligere karriere, er ALDI det helt rigtige sted. Som et af verdens største discount- og detailkæder, har vi plads til alle dine ambitioner.

 

stige_full1

ER DU INTERESSERET?

ØNSKER DU AT FÅ ET JOB MED LEDELSESANSVAR I EN BRANCHE, DER ER UNDER KONSTANT UDVIKLING? SÅ KAN DET VÆRE, AT DET ER DIG, DER BLIVER VORES KOMMENDE BUTIKSCHEF I DETAILHANDLENS ELITE.