HVER DAG ENDNU BEDRE

OM ALDI

ALDI Nord er en international detailkoncern, der hører blandt Europas førende handelsselskaber med knap 5.000 dagligvarebutikker, der beskæftiger ca. 64.000 medarbejdere fordelt i Belgien, Tyskland, Frankrig, Danmark, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal og Spanien. ALDI har været i Danmark siden 1977 og har i dag mere end 2.000 medarbejdere og 186 butikker fordelt over hele landet.

I starten af 2017 gik ALDI Danmark i gang med en stor moderniseringsplan. Som en del af planen har vi introduceret mange nye produkter i butikkerne for konstant at følge med efterspørgslen fra vores kunder. Vi kan nu blandt andet tilbyde et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, flere mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske produkter. I ALDI Danmark ønsker vi dog ikke blot at udvikle vores vareudbud, men også butiksoplevelsen for vores kunder. Som led i vores moderniseringsplan har vi derfor givet vores friske varer en mere fremtrædende placering, indført nye kassebånd, investeret i at give butikkerne et mere moderne look og dermed øget kundeoplevelsen.

I ALDI har vi en klar holdning til kvalitet, og ansvarlighed er en del af vores DNA. Vi træffer dagligt beslutninger, som påvirker ikke blot vores egen leverandørkæde, men hele samfundet. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører, når det kommer til dyrevelfærd, social ansvarlighed og produktion samt miljøbeskyttelse. Nationalt og internationalt samarbejder vi med NGO’er for at mindske madspild, uddanne småbønder og udvikle initiativer for bæredygtig udvikling.

 

Vi handler efter traditioner og en kultur, der er mere end 100 år gammel. Vores hovedprincip er enkelt: Vi koncentrerer os om det væsentligste – vores kunder. Dette princip har skabt fundamentet for ALDIs succeshistorie, der begyndte i 1913 i Essen-Schonnebeck i Tyskland som en lille købmandsbutik.

 

timeline

 

 

 

 

 

Vores værdier

Vi behandler andre mennesker sådan, som vi gerne selv vil behandles: Som ligemænd og med respekt. Vores virke orienterer sig efter tre kerneværdier:

 

Enkelt (1)
ENKELT. ALDI gør tingene enkelt: Enkle strukturer, effektive processer, et enkelt koncentreret udbud i høj kvalitet. Enkelthed giver klarhed og bedre orientering.

 

Ansvarsbevidst (1)

 

ANSVARSBEVIDST. ALDI tager ansvar: Til fordel for vores medarbejdere og kunder samt for socialt retfærdige produktionsprocesser og til beskyttelse af naturens ressourcer. At tage ansvar er en forudsætning for vedvarende succes.

 

Pålidelig (1)

 

PÅLIDELIG. ALDI holder ord. Pragmatisk og samarbejdsorienteret, sagligt og konstruktivt arbejder vi løsningsorienteret sammen og træffer bindende beslutninger og giver bindende tilsagn. Pålidelighed skaber tillid.

ER DU INTERESSERET?

ØNSKER DU AT FÅ ET JOB MED LEDELSESANSVAR I EN BRANCHE, DER ER UNDER KONSTANT UDVIKLING? SÅ KAN DET VÆRE, AT DET ER DIG, DER BLIVER VORES KOMMENDE BUTIKSCHEF I DETAILHANDLENS ELITE.